Om oss

Orchid Finance är en oberoende jämförelsetjänst på nätet som hjälper dig som privatperson att hitta de bästa villkoren för lån och krediter. Vi strävar mot att samla så många kreditbolag som möjligt på vår webbsida, så att du som låntagare får en bra överblick på vilka alternativ som finns på svenska marknaden. För att komma i kontakt med oss kan du använda kontaktformuläret här.

låneförmedlare

Vår ambition

Syftet med vår jämförelsetjänst är att du som låntagare ska kunna hitta ett lån till bästa villkoren. Du ska med hjälp av vår webbsida ha möjlighet att utvärdera vilken produkt som passar dina behov och förutsättningar bäst. Målen för oss är att du som kund ska få bättre beslutsunderlag och en enklare inblick i vilka erbjudanden som finns på marknaden. Vi vill också att du ska kunna ha möjligheten att välja den produkt med lägst ränteutgifter.

Långsiktigt – Transparent – Enkelt – Ärligt

Det är ord och värden vi står för och strävar mot på den här webbsidan. Läs vår integritetspolicy här.

Vår vision

Orchidfinance.se ska vara det självklara valet för att hitta och jämföra lån och krediter på internet.

Tjänsten är kostnadsfri

Vår tjänst är kostnadsfri för dig som användare och finansieras av provisioner från kreditbolagen. När vi hänvisar dig till webbsidan för ett kreditbolag och du får din ansökan om lån beviljad så utbetalas en provision till oss. Det tillkommer inga extra avgifter eller räntor för att klickar dig viare från Orchidfinance.se. För kreditbolagen är detta en marknadsföringskostnad precis som att synas och höras i radio, tv och tidningar.

Särskilda tillstånd

Vi står inte under Finansinspektionen tillsyn eftersom vi inte bedriver egen utlåningsverksamhet eller finansiell rådgivning. Vi presenterar lånealternativ och förmedlar internettrafik till kreditbolagen.